Miljøarbeider

På kurbadet er det en egen miljøarbeider som arrangerer ulike aktiviteter på kveldene og fritiden. Blant annet slik som handleturer, utflukter og hjernetrim. I resepsjonen er det utleie av skiutstyr, spark, sykkel, gåstaver, badeklær og pedometer. Av andre fasiliteter kan nevnes bibliotek, auditorium med tv, solarium, badstu, steambadstu, bassenger og boblebad.

Fellesstuer med TV og internett

Vi har tre fellesstuer plassert på huset hvor du har mulighet for tv-titting, nyte te og kaffe, datamaskin med internett-tilgang, lese aviser og tidsskrifter, servering av frukt og selvfølgelig sosialt samvær.

Pasientrommene

Alle rom er utstyrt med sofa, stol, bord, seng, skrivebord og toalett. Hver enkelt bruker har egen telefon på rommet med mulighet for inn- og utringing. Vi har også mulighet for tilkobling av bærbare datamaskiner til internett. Trådløs internett-tilkobling er under utbygging og kan foreløpig tilbys i et begrenset område.

Vaskeri

For vask og tørk av klær kan du benytte deg av et eget vaskeri for pasienter. Vaskeriet er utstyrt med vaskemaskiner, tørketromler og snorer for oppheng.